недеља, 10. фебруар 2019.

Privedeni Kragujevčanin: Na vešalima sam ja, opljačkani penzioner // N1 Info



Penzioner Slobodan Stefanović, koji je sinoć priveden u policiju posle protesta na kojem je nosio maketu vešala, rekao je da je jutros pušten bez obrazloženja i sa najavom da će "ovih dana da mu jave šta dalje". On je noć proveo na odeljenju psihijatrije Kliničkog centra u Kragujevcu zbog visokog pritiska.

Izvor: N1 Stefanović, nekadašnji odbornik Zajedno za Šumadiju, sportski radnik i aktivista rekao je za portal Glas Šumadije da ga privođenje nije iznenadilo. "Imam iskustva. Ja sam u tim protestima od devedesetih i primetio sam... »

Prijava za demonstranta zbog vešala u Kragujevcu

 Mondo pre 2 sata
Protiv Kragujevčanina koji je doveden u policijsku stanicu jer je na protestu u subotu uveče nosio veliku maketu vešala, biće podneta prijava.
Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Kragujevčanin Slobodan Stefanoviuć (66), jedan od prvoboraca nekadašnjih protesta protiv režima Slobodana Miloševića, noćas je doveden u kragujevačku policiju jer je na protestu u subotu uveče... »

Privedeni penzioner: Hteo sam da pokažem da "nisu svi penzioneri bez mozga"

Radio 021 pre 2 sata















Penzioner Slobodan Stefanović, koji je priveden sinoć posle protesta u Kragujevcu, kazao je za N1, nakon što je proveo noć u bolnici zbog visokog pritiska, da je nošenjem makete vešanog penzionera od stiropora hteo da pokaže da "nisu svi penzioneri bez mozga".
"Da i ti mladi vide da nismo svi penzioneri bez mozga, da ima nas koji razmišljamo", kazao je. Na pitanje šta je razlog njegovog nezadovoljstva, Stefanović kaže da je njemu i supruzi "oteto 4.000 evra". "Meni i supruzi je ovaj,... »

Pušten iz pritvora penzioner iz Kragujevca koji je sinoć nosio maketu vešala. ...

Beta pre 2 sata
Penzioner Slobodan Stefanović koji je priveden sinoć posle protesta, na kome je nosio maketu vešala od stiropora sa natpisom o teškom položaju penzinera, došao je jutros kući posle noći provedene u bolnici zbog hipertenzije. Stefanovićev sin Nikola rekao je agenciji Beta da je njegov 66-godišnji... »

Penzioner pritvoren zbog vešala: Želeo sam da skrenem pažnju na muku koju imaju penzioneri

 Novi magazin pre 2 sata
Penzioner Slobodan Stefanović, koji je sinoć priveden u policiju posle protesta na kojem je nosio maketu vešala, rekao je da je jutros pušten bez obrazloženja i sa najavom da će "ovih dana da mu jave šta dalje".On je noć proveo na odeljenju psihijatrije Kliničkog centra u Kragujevcu, gde je odveden pošto mu je sinoć posle privođenja pozlilo i imao pritisak 200/110.
Stefanović, nekadašnji odbornik Zajedno za Šumadiju, sportski radnik i aktivista rekao je za portal Glas Šumadije da ga privođenje nije iznenadilo. "Imam iskustva. Ja sam u tim protestima od devedesetih i primetio sam da me prate... »

Policija o privođenju tokom protesta u Kragujevcu

 RTS pre 2 sata
RTS: Policija o privođenju tokom protesta u Kragujevcu
Načelnica Policijske uprave Kragujevac Jasmina Rajković navela je u izjavi za javnost da su netačne tvrdnje da je S. S., koji je sinoć po nalogu tužioca doveden u prostorije Policijske uprave Kragujevac, bilo zabranjeno da se javi porodici ili bilo kome.
"Odmah po dovođenju u stanicu njemu je omogućen zdravstveni pregled, a nakon što su lekari konstatovali stanje hipertenzije, on je prvo odbio da bude prebačen u Klinički centar Kragujevac, ali je potom, na insistiranje... »

Policija u Kragujevcu: Protiv penzionera zbog vešala prijava za diskriminaciju

N1 Info pre 2 sata
Policija u Kragujevcu demantovala je da penzioneru Slobodanu Stefanoviću bila određena mera pritvora zbog improvizovanih vešala koje je nosi o na protestu u tom gradu, precizirajući da je on u policijske prostorije bio doveden po nalogu nadležnog tužilaštva.
14:35 h "Apsolutno su netačne tvrdnje da je S. S, koji je sinoć po nalogu tužioca doveden u prostorije Policijske uprave Kragujevac, bilo zabranjeno da se javi porodici ili bilo kome", navodi se u izjavi načelnice Policijske... »

MUP demantuje da je Kragujevčanin uhapšen

 Danas pre 3 sata
Načelnica Policijske uprave Kragujevac Jasmine Rajković demantovala je danas tvrdnje da je građaninu S. S., koji je u subotu uveče po nalogu tužioca doveden u prostorije policije bilo zabranjeno da se javi porodici ili bilo kome.
Odmah po dovođenju u stanicu njemu je omogućen zdravstveni pregled, a pošto su lekari konstatovali stanje hipertenzije, on je prvo odbio da bude prebačen u Klinički centar Kragujevac, navela je Rajković u pisanoj izjavi, koju... »

Čovek koji je nosio obešenu lutku na protestu u Kragujevcu pušten kući, oglasio se i MUP

 Blic pre 3 sata
Kragujevačka policija privela je Slobodana S. koji je sinoć na protestu u tom gradu nosio improvizovana vešala sa obešenom lutkom na kojoj je pisalo "Ja penzioner", prenela je N1. Slobodan S. je jutros došao kući posle noći provedene u bolnici zbog hipertenzije. Kako navodi N1, pozivajući se na... »

Kragujevčanin Slobodan Stefanović: Nosio sam svoja vešala

 Danas pre 3 sata
Oni su me opljačkali, oni su mi uzeli penziju, sad hoće i da me zbog toga zatvaraju! E pa neka zatvaraju, al’ ja se ne dam, poručuje Kragujevčanin Slobodan Stefanović Boba, penzioner koji je noć proveo najpre u policiji, a potom u bolnici.
On je na sinoćnjem protestu na Đačkom trgu u Kragujevcu bio u prvim redovima i nosio je „vešala” sa „penzionerom” na kraju omče. Na instalaciji koju je nosio pisalo je „Opljačkani penzioner – Vučiću vrći pare, il se besim”, na... »

Pušten iz pritvora penzioner koji je nosio vešala na protestu u Kragujevcu

N1 Info pre 3 sata
Penzioner Slobodan Stefanović koji je priveden sinoć posle protesta, na kome je nosio maketu vešala od stiropora sa natpisom o teškom položaju penzinera, došao je jutros kući posle noći provedene u bolnici zbog hipertenzije.
Stefanovićev sin Nikola rekao je agenciji Beta da je njegov 66-godišnji otac sinoć bio priveden u policiju, a pošto mu je pozlilo zbog visokog krvnog pritiska prevezen je u bolnicu gde je zadržan po nalogu lekara, kao i da se... »

Pušten Kragujevčanin koji je na protestu nosio "vešala"

 Radio 021 pre 7 sati
Kragujevčanin Slobodan S. (66) koji je sinoć priveden nakon protesta jutros je pušten, sa kratkim objašnjenjem policije "po kratkom postupku", saznaje portal Pressek.
Njemu je sinoć pozlilo tokom saslušanja u policiji, pa je prebačen u bolnicu zbog hipertenzije, prenosi portal Pressek. On je noć proveo u bolnici, a jutros oko 7 časova je pušten. Kako je portal Pressek saznao od porodice,... »

Kragujevčanin koji je nosio vešala pušten kući

 Danas pre 8 sati
Kragujevčanin Slobodan Srefanović (66) koji je sinoć priveden nakon protesta jutros je pušten, sa kratkim objašnjenjem policije „po kratkom postupku”, saznaje portal Pressek.
Njemu je sinoć nakon što je priveden, tokom saslušanja pozlilo, pa je prebačen u bolnicu zbog hipertenzije, prenosi portal Pressek. On je noć proveo u bolnici, a jutros oko 7 sati je pušten. Kako je portal Pressek saznao od... »

U Kragujevcu posle protesta priveden penzioner zbog "vešala"

 Noizz pre 9 sati
Kragujevačka policija privela je građanina koji je sinoć na protestu u tom gradu nosio improvizovana vešala sa obešenom lutkom na kojoj je pisalo "Ja penzioner", preneo je portal Glas Šumadije pozivajući se na nezvanična saznanja.
Naime, nakon što se protesna šetnja završila, prema svedočenju očevidaca, njega su presreli policajci u civilu i "ubacili" ga u crveni pežo, a "instalacija sa penzionerom" završila je u gepeku, piše portal Pressek. Lokalni mediji... »

Kragujevčanin priveden nakon protesta

 Danas pre 19 sati
Kragujevčanin koji je nosio „vešala” sa „penzionerom” na kraju omče, na večerašnjem protestu u Kragujevcu, je priveden, saznaje portal Pressek.
Naime, nakon što se protesna šetnja završila, prema svedočenju očevidaca, njega su presreli policajci u civilu i „ubacili” ga u crveni pežo, a „instalacija sa penzionerom” završila je u gepeku. Kako portal Pressek saznaje, reč je... »

Нема коментара: