петак, 21. децембар 2018.

Novinari traže od odbornika da se suprotstave Radomiru Nikoliću


Novinari kragujevačkih medija uručili su pismo svim odbornicima, pre današnje sednice Skupštine grada Kragujevca. Oni podsećaju predstavnike građana da snose podjednaku odgovornost, kao i gradonačelnik Radomir Nikolić, za četiri godine odsustva finansiranja projekata u oblasti javnog informisanja.
Izvor: N1 U budžetu, usvojenom danas, od preko sedam milijardi dinara za sledeću godinu, ponovo nije predviđen novac za raspisivanje konkursa za kragujevačke medije. Potpise je na apel odbornicima stavilo tridesetak novinara,... »

Novinari traže od odbornika da se suprotstave Radomiru Nikoliću

 Danas pre 19 sati














Svim odbornicima Skupštine grada Kragujevca danas je pre zasedanja uručeno pismo sa potpisima novinara, kojim se od njih traži da se suprotstave praksi gradonačelnika Radomira Nikolića koji, po njihovom mišljenju, već pet godina opstruiše raspisivanje konkursa za sufinansiranje medijskih projekata.
Tražimo od vas da se suprostavite samovolji gradonačelnika Radomira Nikolića i da se, ispoljavajući svoj lični integritet, ogradite od njegove „autistične politike“ i njegovog nerazumevanja medija kao nosilaca reagovanja na dobre... »

Нема коментара: