петак, 10. август 2012.

JSL: Rad prvi slavio

::: BEOGRAD :::

"Građevinari" ostvarili prvu pobedu u superligaškoj sezoni 2012/13. Golovima Predraga Luke i Gorana Čaušića "oborili na pleća" Radnički iz Kragujevca.
ad i Radnički iz Kragujevca odigrali su na Banjici zanimljiv prvi meč prvog kola. Slavili su domaći pogocima Luke u prvom i Čaušića u drugom poluvremenu.

Ekipa Marka Nikolića prva je upisala tri boda u tabelu JSL, igrajući bolje, odlučnije i pribranije od "ponosa Šumadije", koji je ponovo pokazao prošlogodišnje slabosti.

Bez kapitena Željka Miloševića i Aleksandra Kosorića (suspendovani zbog žutih kartona) nisu odoleli u Beogradu, pa ni posle šestog uzastopnog superligaškog meča ne znaju za pobedu.

U Radu će imati razlog za zadovoljstvo.

Od prvog zvižduka sudije Milorada Mažića počeli su da stvaraju šanse. Promašivali su Nemanja Kojić iz igre, Uroš Vitas iz slobodnjaka... Ipak, ne i Predrag Luka.

Spretni ofanzivni vezista dokazao je u 31. minutu da se potpuno vratio u formu i da njegove blistave partije tokom priprema nisu bile slučajnost. Iskoristio je tačan pas Slavka Perovića, istrčao usamljen pred Ognjena Čančarevića, lobovao ga i zaslužio da bude istaknut kao strelac prvog gola.

(izvor --- MONDO)

Нема коментара: