среда, 2. мај 2012.

Danasovci zaradili ručak u kafani Dukat

Kragujevac -

Ekspedicija lista Danas ponovo je prekjuče, uoči prvomajskih praznika, boravila u Kragujevcu, gde je, na Trgu, kod Krsta, organizovala akciju „1.000 poklona za 1.000 čitalaca“.
Kragujevčani su se i prekjuče tiskali ispred već prepoznatljivog plavog kombija Danasa i pored njega postavljenog štanda, sa bogatom ponudom poklona - knjiga, udžbenika tematske prirode, kartica za mobilne telefone, disketa različitih sadržaja, ali i Budimkinih sokova...
Takva ponuda, a još više sadržaj prvomajskog broja lista, u kojem su, između ostalog, objavljeni intervju sa gradonačelnikom Kragujevca Veroljubom Stevanovićem, prilozi o šumadijskoj sindikalno-radničkoj sceni i novom protestu zaposlenih u ovdašnjem Centru za strna žita, kao i dodatak, na četiri strane, o urađenom u centru Šumadije u minule četiri godine, doprineli su da za svega nekoliko sati, bude prodato više od 1.600 primeraka našeg lista. Danasovci su tako prekjuče u Kragujevcu zaradili ručak, koji su, kao i više puta do sada, pojeli u poznatoj šumadijskoj kafani Dukat, gde je nabolje jagnjeće pečenje u pola Srbije.
Danasovcima su se prekjuče na Trgu, kod Krsta, pridružili etnolog Borivoje Radić i advokat Vojislav Ristić, nekadašnji dekan Mašinskog fakulteta dr Branko Ivković, ugledni novinar Miladin Simović, direktori ovdašnjih javnih preduzeća, šefovi informativnih službi gradske uprave i koalicije Zajedno za Šumadiju i mnogi drugi. Aktuelnih političara ovoga puta, međutim, nije bilo. Svi do jednog, kako nam je saopšteno iz stranačkih kancelarija, bili su na terenu.

(izvor -- www.danas.rs)

Нема коментара: