субота, 7. јануар 2012.

MOTO ROCK EXPO 2012.

::: KRAGUJEVAC :::


U Kragujevcu će se od 13. do 15. januara, održati prvi “Moto Rock Expo”, specijalni događaj namenjen ljubiteljima motora, dobre muzike i prateće “rok ikonografije”. Glavni organizator, “Šumadija Sajam” i koorganizator, Dom omladine Kragujevac, tokom tri dana trajanja manifestacije, predstaviće “bajkerima” i “rokerima” iz Kragujevca i Srbije, na prostoru “Šumadija Sajma”, atraktivne moto - programe i nove modele motora, kao i nezaobilazni prateći program – štandove najboljih tatoo-majstora iz Srbije i erotske šopove.
Prvog dana manifestacije:
- u petak, 13. januara, od 13:00 na “Šumadija Sajmu” će se održati i prva ovogodišnja promocija drugog po redu “Arsenal Festa”.
“Moto Rok Expo 2012.” će imati i bogat muzički program u večernjim satima.
U petak, 13. januara, nastupiće:
ČBS (KG), PERO DEFORMERO (NS) i TRIBUTE TO AC/DC (BG), dok će u subotu, 14. januara svirati RIBLJA ČORBA (BG), ĐORĐE DAVID & DEATH SAW (BG) i TRIBUTE TO OSVAJAČI (KG).
Ulaz na dnevne, sajamske programe je besplatan, dok se za muzički program, ulaznice po ceni od 400 din (dnevna) i 600 din (komplet za oba dana) mogu nabaviti u Domu omladine i Šumadija Sajmu.
Najsrećniji posetilac prvog “Moto Rock Expo 2012.” će uz kupljenu ulaznicu za koncerte i pokazano znanje iz “bajkerske kulture i muzike”, dobiti šansu da postane vlasnik kultnog motora – Harley-Davidson, što je ujedno i glavna nagrada za posetioce, kako najavljuju organizatori.

(izvor --- FACEBOOK)

Нема коментара: