четвртак, 17. септембар 2009.

Kragujevac u Jadranskoj ligi?

KRAGUJEVAC --
 Kako saznajemo u toku su ozbiljni pregovori za preseljenje Lajonsa u Kragujevac.Klub bi se zvao Radnički i preuzeo bi igranje i u regionalnoj ligi, dok bi se druga ekipa takmičila u prvoj ligi Srbije. Cena je pola miliona evra, čelnici grada danas saopštavaju odluku.
Bura u Lajonsima i dalje traje. Dugovi koje je iza sebe ostabila kompanija „Svislajon Takovo“, prema igračima su oko pola miliona evra, a neki od njih najavljuju tužbe.
Novi igrači su bili prinuđeni da napuste svoje apartmane, izbačeni su iz „Milenijuma“, a sad treniraju u Sali srednje škole. Trener Nikolić nastavlja sa radom.
U klubu su uvereni da će se naći sponzor, kako objavljuje današnji „Sport“ razgovarano je sa kragujevačkim rukovodstvom grada, kako bi se preselili u šumadijsku prestonicu. Cifra koju Kragujevac treba da plati, kako bi dobio klub u Jadranskoj ligi je oko pola miliona evra.
Danas će uslediti rasplet…klub bi se, kako saznajemo takmičio pod imenom Radnički, imao bi dve ekipe, jedna koja bi igrala na Jadranu, a drugu u prvoj ligi Srbije.
Kragujevački gradonačelnik ima sluha za sport, očekuje odgovore potencijalnih sponzora, a tokom popodneva biće i definitivni poznato hoće li Kragujevac dobiti klub u regionalnoj ligi.
(izvor -- sportske.NET)

Нема коментара: