уторак, 25. август 2009.

Sale Đorđević "pojačao" Ekonomac

Proslavljeni košarkaški as, Aleksandar Saša Đorđević, u ponedeljak predstavljen kao novo pojačanje Kluba malog fudbala Ekonomac iz Kragujevca. Sa Sašom Đorđevićem u napadu i Miloradom Čavićem na golu trofeji su neizbežni, kažu u Ekonomcu.
Posle angažovanja "golmana" Milorada Čavića, Ekonomac je nastavio sa velikom "pojačanjima".
Na konferenciji za novinare, koja je u ponedeljak održana u Svečanoj sali Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu, predstavljeni su novi igrači, u prisustvu golmana Ekonomca, Milorada Čavića, kao i brojnih gostiju iz domaćeg futsala.
Član Ekonomca postao je i proslavljeni košarkaški as, Aleksanadr Saša Đorđević, koji je sa vicešampionom Srbije potpisao četvorogodišnji ugovor.
Saša Đorđević je izrazio zadovoljstvo što je postao deo uspešnog kluba i obećao da će dolaziti u Kragujevac, kad god mu obaveze budu dozvoljavale.
Najbolji srpski plivač, Milorad Čavić, još jednom je istakao da veruje u kragujevački tim i u ambicije da ponovo postane šampion i zaigra u Ligi Šampiona.
Predsednik Ekonomca, Veroljub Dugalić, nije krio zadovoljstvo zbog odličnih pojačanja i naglasio da su ambicije svih u klubu najviši plasman u predstojećoj sezoni. (izvor --- sportske.net)

Нема коментара: