субота, 16. фебруар 2019.

Smenjen naučnik Miodrag Stojković, pobuna na fakultetu: Ovo je greh koji se ne prašta!















Genetičar Miodrag Stojković, Leskovčanin i najpoznatiji domaći i jedan od vodećih svetskih naučnika u svojoj oblasti, nije više šef Katedre za matične ćelije na doktorskim studijama Fakulteta medicinskih nauka (FMN) u Kragujevcu.

Na to mesto, odlukom dekana FMN Vladimira Jakovljevića, saznaje list Danas, imenovana je profesorka tog fakulteta Biljana Ljujić. 
“GREH KOJI SE NE PRAŠTA” Kako piše Jugmedia, članovi Katedre za matične ćelije, njih devetoro, među... »

Genetičar Stojković nije više šef katedre koju je ranije osnovao

 Južne vesti pre 2 sata
Leskovački genetičar Miodrag Stojković smenjen je sa mesta šefa Katedre za matične ćelije na Fakultetu medicinskih nauka u Kragujevcu. Na njegovo mesto imenovana je profesorica Biljana Ljujić. Stojković danas nije bio dostupan za komentar. Kako je dekan Vladimir Jakovljević izjavio za Danas,... »

Smenjen genetičar Stojković, naučnik svetskog glasa

 Mondo pre 3 sata
















Genetičar Miodrag Stojković, najpoznatiji domaći i jedan od vodećih svetskih naučnika u svojoj oblasti, nije više šef Katedre za matične ćelije na doktorskim studijama Fakulteta medicinskih nauka u Kragujevcu.
Foto: Mondo/ Goran Sivački Ilustracija Na to mesto, odlukom dekana FMN Vladimira Jakovljevića, imenovana je profesorka tog fakulteta Biljana Ljujić. Sa Fakulteta medicinskih nauka, povodom ove smene, stižu suprotne informacije,... »

Smenjen naučnik Miodrag Stojković, pobuna njegovih kolega na fakultetu: Ovo je greh koji se ne prašta!

 Jugmedia pre 4 sata
Genetičar Miodrag Stojković, Leskovčanin i najpoznatiji domaći i jedan od vodećih svetskih naučnika u svojoj oblasti, nije više šef Katedre za matične ćelije na doktorskim studijama Fakulteta medicinskih nauka (FMN) u Kragujevcu. Na to mesto, odlukom dekana FMN Vladimira Jakovljevića, saznaje list... »

Smenjen eminentni genetičar Miodrag Stojković

 Radio 021 pre 7 sati
Genetičar Miodrag Stojković, najpoznatiji domaći i jedan od vodećih svetskih naučnika u svojoj oblasti, nije više šef Katedre za matične ćelije na doktorskim studijama Fakulteta medicinskih nauka (FMN) u Kragujevcu.
Na to mesto, odlukom dekana FMN Vladimira Jakovljevića, saznaje list "Danas", imenovana je profesorka tog fakulteta Biljana Ljujić. Sa Fakulteta medicinskih nauka, povodom ove smene, stižu suprotne informacije. Članovi Katedre za... »

Smenjen naučnik svetskog glasa – Miodrag Stojković

 Danas pre 16 sati
Čuveni genetičar više nije šef Katedre za matične ćelije na Fakultetu medicinskih nauka u Kragujevcu Genetičar Miodrag Stojković, najpoznatiji domaći i jedan od vodećih svetskih naučnika u svojoj oblasti, nije više šef Katedre za matične ćelije na doktorskim studijama Fakulteta medicinskih nauka (FMN) u Kragujevcu.
Na to mesto, odlukom dekana FMN Vladimira Jakovljevića, saznaje naš list, imenovana je profesorka tog fakulteta Biljana Ljujić. Sa Fakulteta medicinskih nauka, povodom ove smene, stižu suprotne informacije. Članovi Katedre za... »

Нема коментара: