субота, 14. септембар 2019.

Uhapšen radnik obezbeđenja kragujevačke autobuske stanice: Uvrnuo ruku putnici i počeo da je šutira

Ekskluzivno! Ovo je novi snimak napada na autobuskoj stanici u Kragujevcu: Evo šta se dogodilo pre nego što je radnik… -- Kurir --- Preduzeće za obezbeđenje u Kragujevcu dostavilo je našoj redakciji snimak incidenta na autobuskoj stanici, gde je prema saopštenju MUP-a od jutros uhapšen jedan od radnika. Prema saopštenju policije uhapšen je M. T. (1954) iz Kragujevca, zbog… »

Incident zbog peronske karte? Putnica udarala, radnik upotrebio silu da je savlada VIDEO

B92 pre 11 sati
Kragujevac -- Policija je uhapsila 65-godišnjeg M.T, radnika fizičko-tehničkog obezbeđenja na autobuskoj stanici u Kragujevcu. On je posle kraće rasprave 31-godišnjoj putnici iz Beograda, kako se sumnjiči, uvrnuo ruku i nogom zadao više udaraca… »

"Pusti me, ne mogu da dišem": Snimak maltretiranja putnice bez karte u Kragujevcu doveo do hapšenja radnika obezbeđenja…

Blic pre 16 sati
Policija u Kragujevcu uhapsila je M. T. (65) iz Kragujevca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje, saopštio je danas MUP. On se tereti da je kao radnik fizičko - tehničkog obezbeđenja, na autobuskoj stanici u Kragujevcu… »

Kragujevac: Radnik obezbeđenja na autobuskoj stanici šutirao putnicu

Novi magazin pre 17 sati
Policija je uhapsila 65-godišnjeg M.T. radnika fizičko-tehničkog obezbeđenja na autobuskoj stanici u Kragujevcu, jer je posle kraće rasprave 31-godišnjoj putnici iz Beograda uvrnuo ruku i nogom zadao više udaraca. Policija je saopštila da je… »

Uhapšen radnik obezbeđenja kragujevačke autobuske stanice zbog zlostavljanja i mučenja putnice bez karte

Blic pre 18 sati
Policija u Kragujevcu uhapsila je M. T. (65) iz Kragujevca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje, saopštio je danas MUP. On se tereti da je kao radnik fizičko - tehničkog obezbeđenja, na autobuskoj stanici u Kragujevcu… »

Pogledajte: Putnica oborena na pod zbog peronske karte, radnik obezbeđenja uhapšen (video)

Večernje novosti pre 17 sati
On se tereti da je kao radnik fizičko - tehničkog obezbeđenja, na autobuskoj stanici u Kragujevcu, nakon kraće rasprave 31-godišnjoj putnici iz Beograda uvrnuo ruku i nogom joj zadao više udaraca. Policija u Kragujevcu uhapsila je M. T. (65) iz… »

Uhapšen radnik obezbeđenja na autobuskoj u Kragujevcu, šutirao putnicu

N1 Info pre 18 sati
Policija je uhapsila 65-godišnjeg M.T, radnika fizičko-tehničkog obezbeđenja na autobuskoj stanici u Kragujevcu, jer je, posle kraće rasprave, 31-godišnjoj putnici iz Beograda uvrnuo ruku i nogom zadao više udaraca. Policija je saopštila da je… »

Pusti me, ne mogu da dišem! Isplivao šok snimak sa autobuske stanice u Kragujevcu: Uhapšen radnik obezbeđenja, uvrnuo ženi…

Kurir pre 19 sati
Radnik obezbeđenja M. T. (65) na autobuskoj stanici u Kragujevcu uhapšen je jer je uvrnuo ruku i šutirao ženu (31), a sada je pojavio snimak navodnog mučenja. Na snimku se vidi kako radnik drži ženu koja leži na podu. View this post on Instagram… »

Radnik obezbeđenja kragujevačke autobuske stanice šutirao putnicu

Radio 021 pre 18 sati
Policija u Kragujevcu uhapsila je M. T. (65) iz tog grada, zbog sumnje da je počinio krivično delo zlostavljanje i mučenje, saopštio je MUP. On se tereti da je, kao radnik obezbeđenja, na autobuskoj stanici u Kragujevcu, nakon kraće rasprave… »

Ne mogu da dišem, pusti me! Snimak sa autobuske stanice u Kragujevcu, muškarac kleči na ženi

Telegraf pre 19 sati
Žena je sve vreme na zemlji, a radnik obezbeđenja joj ne dozvoljava da ustane. Nakon prvobitne vesti da je radnik obezbeđenja M. T. (65) na autobuskoj stanici u Kragujevcu mučio i zlostavljao ženu (31), zbog čega ga je policija i privela, pojavio se… »

Kragujevac :Priveden muškarac zbog šutiranja žene

IndeksOnline pre 20 sati
KRAGUJEVAC – Policija u Kragujevcu uhapsila je M. T. (65) iz Kragujevca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje, saopštio je danas MUP. On se tereti da je kao radnik fizičko – tehničkog obezbeđenja, na autobuskoj… »

Uhapšen radnik obezbeđenja kragujevačke autobuske stanice: 

Uvrnuo ruku putnici i počeo da je šutira--iKragujevac -- Policija u Kragujevcu uhapsila je M. T. (65) iz Kragujevca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje, saopštio je danas MUP. On se tereti da je kao radnik fizičko-tehničkog obezbeđenja, na autobuskoj stanici u Kragujevcu… »

Radnik (65) obezbeđenja autobuske stanice u Kragujevcu napao putnicu (31): Posvađali se, onda joj uvrnuo ruku i počeo da je…

Kurir pre 21 sat
Policija u Kragujevcu uhapsila je M. T. (65) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje. Kako je saopšteno "postoje osnovi sumnje da je on, kao radnik fizičko – tehničkog obezbeđenja, na… »

Radnik obezbeđenja mučio devojku na autobuskoj stanici u Kragujevcu: Uvrnuo joj ruku i šutirao nogom

Telegraf pre 21 sat
Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati. Policija u Kragujevcu uhapsila je M. T. (65) iz Kragujevca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje, saopštio je danas MUP. On se tereti da je kao radnik fizičko - tehničkog… »

Нема коментара: