петак, 19. јул 2019.

Uhapšen zbog polnog uznemiravanja: Nag 62-godišnjak iz žbunja dobacivao devojčicama

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu. Pripadnici policije uhapsili su S.G. (62),koji se sumnjiči za polno uznemiravanje.Prema navodima policije,sumnja se da je on 17.jula ove godine,u večernjim satima, stajao nag… »

Go presretao devojčice na ulici i dobacivao im nepristojne reči

 Dnevnik pre 16 sati
KRAGUJEVAC: Kragujevačka policija uhapsila je S. G. (1957) iz tog grada, zbog sumnje da je polno uznemiravao četiri devojčice. Sumnja se da je on 17. jula ove godine, u večernjim satima, stajao nag u žbunu pored jedne ulice u Kragujevcu i… »

Kragujevčanin uhapšen zbog polnog uznemiravanja

 RTS pre 18 sati
Šezdesetdvogodišnji muškarac uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje, saopštio je MUP. 
S. G. (1957) iz Kragujevca sumnjiči se da je 17. jula ove godine, u večernjim satima, stajao nag u žbunu… »

Uhapšen zbog polnog uznemiravanja i ugrožavanja sigurnosti

 Novi magazin pre 18 sati
Beogradska policija uhapsila je R.K. (64) zbog više krivičnih dela polnog uznemiravanja i ugrožavanja sigurnosti, saopšteno je danas. On je osumnjičen da je od maja do hapšenja, sa različitih brojeva telefona pozivao oštećene i izgovarao reči… »

Čiča go iz žbunja dobacivao devojčicama

 Mondo pre 19 sati
Policija u Kragujevcu uhapsila je S.G. (62) iz tog grada zbog sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Sumnja se da je on 17. jula ove godine, u večernjim satima, stajao nag u žbunu pored jedne ulice u… »

Hapšenje u Kragujevcu: Starac stajao nag u žbunu, pa dobacivao maloletnicama

Kurir pre 19 sati
Policija u Kragujevcu uhapsila je S.G. (62) iz tog grada zbog sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje. Sumnja se da je on 17. jula ove godine, u večernjim satima, stajao nag u žbunu pored jedne ulice u Kragujevcu i neprimerenim rečima… »

Uhapšen muškarac, mesecima polno uznemiravao ljude telefonom

 RTS pre 19 sati
Šezdesettrogodišnji muškarac uhapšen je zbog sumnje da je izvršio više krivičnih dela polno uznemiravanje i ugrožavanje sigurnosti, saopštio je MUP. R. K. (1956) iz Beograda sumnjiči se da je od maja ove godine do hapšenja, sa različitih… »

Нема коментара: