субота, 5. јануар 2019.

RPK: FIAT i dalje najveći izvoznik

RPK: FIAT i dalje najveći izvoznik

 Ritam grada Kg pre 36 minuta
U prvih 10 meseci prošle godine ostvaren je suficit u spoljno trgovinskoj razmeni u iznosu od 249 miliona evra, saopštila je Regionalna privredna komora Kragujevac. Tome je najviše doprinela kompanija FCA Srbija, koja je sa gotovo 600 miliona evra u prvih 9 meseci prošle godine i dalje najveći... »

FIAT i dalje najveći izvoznik, spoljnotrgovinski suficit 249 miliona evra

InfoKG pre 4 sata












Prema podacima Regionalne privredne komore u prvih 10 meseci prošle godine ostvaren je suficit u spoljnotrgovinskoj razmeni u iznosu od 249 miliona evra. Tome je najviše doprinela kompanija FCA Srbija, koja je sa gotovo 600 miliona evra u prvih 9 meseci prošle godine i dalje najveći izvoznik iz... »

Suficit od izvoza 250 miliona evra u Šumadiji i Pomoravlju

 iKragujevac pre 5 sati
KRAGUJEVAC - Prema podacima Regionalne privredne komore u prvih 10 meseci prošle godine ostvaren je značajan suficit u spoljnotrgovinskoj razmeni u iznosu od 249 miliona evra.
Tome je najviše doprinela kompanija „Fijat Krajsler automobili Srbija“ koja je sa skoro 600 miliona evra u prvih 9 meseci prošle godine i dalje najveći izvoznik iz Srbije. Privreda regiona Šumadije i Pomoravlja u 2018. godini... »

Нема коментара: