уторак, 9. октобар 2018.

Uhapšena trojica tinejdžera zbog napada nožem u Kragujevcu

Uhapšena trojica tinejdžera zbog napada nožem u Kragujevcu

 N1 Info pre 44 minuta
Policija je uhapsila trojicu dečaka starosti 16 godina iz Kragujevca zbog sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo u pokušaju.
Sumnja se da su oni juče oko 14.30 sati u jednom napuštenom objektu učestvovali u tuči, u kojoj je jedan od njih petnaestogodišnjem dečaku nožem naneo tešku telesnu povredu, saopštila je Policijska uprava Kragujevac. Osumnjičeni... »

Dečak teško povređen nožem

 Danas pre 44 minuta
Policija je uhapsila trojicu dečaka starosti 16 godina iz Kragujevca zbog sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo u pokušaju.
Sumnja se da su oni juče, oko 14.30 u jednom napuštenom objektu učestvovali u tuči, u kojoj je jedan od njih petnaestogodišnjem dečaku nožem naneo tešku telesnu povredu, saopštila je Policijska uprava (PU) Kragujevac. Osumnjičeni... »

Trojica maloletnika iz Kragujevca osumnjičena za pokušaj ubistva

 Politika pre 49 minuta
Policija u Kragujevcu uhapsila je trojicu 16-ogodišnjaka zbog učešća u tuči u kojoj je jedan od njih nožem naneo teške telesne povrede 15-ogodišnjem dečaku iz Kragujevca, saopšteno je danas. Prema saopštenju policije, kako prenosi Beta, tuča se dogodila u ponedeljak oko 14.30 u jednom napuštenom... »

Kragujevac: Maloletnici izboli dečaka, uhapšena trojica

 Mondo pre 1 sat
Policija u Kragujevcu uhapsila je trojicu 16-godišnjaka zbog učešća u tuči u kojoj je jedan od njih nožem naneo teške telesne povrede 15-godišnjem dečaku iz Kragujevca, saopšteno je danas.
Foto: MONDO/Stefan Stojanović Prema saopštenju policije, tuča se dogodila u ponedeljak oko 14.30 u jednom napuštenom objektu u Kragujevcu. Povređeni dečak se nalazi na lečenju u Kliničkom centru u Kragujevcu. Trojica maloletnika... »

Tuča maloletnika u Kragujevcu: Uhapšeni 16-godišnjaci osumnjičeni da su izboli dečaka (15)

 Večernje novosti pre 1 sat
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su trojicu 16-godišnjaka iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo u pokušaju
Petnaestogodišnji dečak teško je povređen u tuči koja se u ponedeljak desila u prostoru Kneževog arsenala u Kragujevcu. Dečak je uboden nožem,kako saznajemo ima povrede opasne po život i nalazi se na lečenju u kragujevačkom... »

MUP: 16-godišnjaci pokušali da ubiju vršnjaka

 B92 pre 1 sat
B92: MUP: 16-godišnjaci pokušali da ubiju vršnjaka
Kragujevac -- Pripadnici MUP u Kragujevcu uhapsili su trojicu 16-godišnjaka iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo u pokušaju.
Kako se sumnja, oni su u ponedeljak oko 14:30, u jednom napuštenom objektu u Kragujevcu učestvovali u tuči, u kojoj je jedan od osumnjičenih 15-godišnjem dečaku iz Kragujevca nožem naneo tešku telesnu povredu, saopštila je... »

Kragujevac, uhapšeni tinejdžeri osumnjičeni za ubistvo u pokušaju

 RTS pre 1 sat
RTS: Kragujevac, uhapšeni tinejdžeri osumnjičeni za ubistvo u pokušaju
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su trojicu šesnaestogodišnjaka iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo u pokušaju.
Kako se sumnja, oni su juče oko 14.30 sati, u jednom napuštenom objektu u Kragujevcu učestvovali u tuči, u kojoj je jedan od osumnjičenih petnaestogodišnjem dečaku iz Kragujevca nožem naneo tešku telesnu povredu, navodi se u... »

Trojica maloletnika iz Kragujevca osumnjičena za pokušaj ubistva

Novi magazin pre 1 sat
Policija u Kragujevcu uhapsila je trojicu 16-ogodišnjaka zbog učešća u tuči u kojoj je jedan od njih nožem naneo teške telesne povrede 15-ogodišnjem dečaku iz Kragujevca, saopšteno je danas.
Prema saopštenju policije, tuča se dogodila u ponedeljak oko 14.30 u jednom napuštenom objektu u Kragujevcu. Povređeni dečak se nalazi na lečenju u Kliničkom centru u Kragujevcu. Trojica maloletnika su osumnjičena za krivično... »

KG: Uhapšeni 16. godišnjaci, u tuči izboli 15. godišnjaka

 Dnevnik pre 1 sat
BEOGRAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su trojicu 16. godišnjaka iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo u pokušaju.
Kako se sumnja, oni su u ponedeljak oko 14.30, u jednom napuštenom objektu u Kragujevcu učestvovali u tuči, u kojoj je jedan od osumnjičenih 15. godišnjem dečaku iz Kragujevca nožem naneo tešku telesnu povredu, saopštila je... »

Krvava tuča u Kragujevcu: Tinejdžeri nožem uboli dečaka

 Blic pre 1 sat
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su trojicu 16-godišnjaka iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo u pokušaju. Kako se sumnja, oni su u ponedeljak oko 14:30, u jednom napuštenom objektu u Kragujevcu učestvovali u tuči, u... »

Kragujevac: U tuči maloletnika izboden 15-godišnjak, trojica uhapšena

 RTV pre 2 sata
RTV: Kragujevac: U tuči maloletnika izboden 15-godišnjak, trojica uhapšena
KRAGUJEVAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su trojicu 16-godišnjaka iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo u pokušaju.
Kako se sumnja, oni su u ponedeljak oko 14:30, u jednom napuštenom objektu u Kragujevcu učestvovali u tuči, u kojoj je jedan od osumnjičenih 15-godišnjem dečaku iz Kragujevca nožem naneo tešku telesnu povredu, saopštila je... »

Deca se bola noževima u Kragujevcu: Izboden dečak (15) u suludoj tuči

Kurir pre 2 sata
Povređeni dečak nalazi se na lečenju u Kliničkom centru
KRAGUJEVAC - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su trojicu šesnaestogodišnjaka iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivicno delo ubistvo u pokušaju. Kako se sumnja oni su juče, oko 14.30 sati, u jednomnapuštenom... »

Нема коментара: