среда, 3. октобар 2018.

Otvaranje Lidl-a 11. oktobra

 Kragujevac je jedan od 12 gradova u kojima će kompanija Lidl istovremeno    otvoriti 16 prodavnica u četvrtak, 11. oktobra, od 8 sati. Lidl prodavnica u   Kragujevcu nalazi se u ulici Save Kovačevića 50b. 

Lidl će 11. oktobra, osim u Kragujevcu, otvoriti prodavnice i u 
Beogradu,
 Boru,
 Zrenjaninu,...


Kompanija Lidl Srbija počeće operativno poslovanje 11. oktobra otvaranjem 16 prodavnica u 12 gradova širom zemlje.

 Građani Beograda, Bora, Zrenjanina, Kragujevca, Leskovca, Niša, Novog Sada, Smedereva, Sombora, Subotice, Užica i Šapca prvi će imati priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo... »

,,Spremni smo za otvaranje i uzbuđeni što ćemo sledeće nedelje moći da uslužimo potrošače. Verujemo da ćemo zadobiti njihovo poverenje kroz pažljivo odabran asortiman proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta i ponudu jedinstvenih Lidl brendova koji im do sada nisu bili dostupni u Srbiji. Ovom prilikom ih srdačno pozivamo da od 11. oktobra posete svoj Lidl i uvere se zašto je kupovina u Lidlu jednostavna, bolja i povoljnija“, rekla je rukovodilac korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina
Kompanija Lidl Srbija počeće operativno poslovanje 11. oktobra otvaranjem 16 prodavnica u 12 gradova širom zemlje. Građani Beograda, Bora, Zrenjanina, Kragujevca, Leskovca, Niša, Novog Sada, Smedereva, Sombora, Subotice, Užica i... »

Нема коментара: