недеља, 21. октобар 2018.

Oktobar posvećen hrani // Svetski dan hrane biće obeležen i u Kragujevcu


RT Kragujevac: Oktobar posvećen hrani
Institut za javno zdravlje Kragujevac oktobar obeležava kao Mesec pravilne ishrane. Tim povodom održana je radionica i priredba pod nazivom, „Zdrava hrana je važna da bi sva deca bila snažna“. Ova zdravstvena Ustanova i sutra nastavlja prigodan program namenjen najmlađim Kragujevčanima, koji će... »

Kragujevac obeležava Svetski dan hrane (FOTO)

 InfoKG pre 19 sati














U okviru obeležavanja Svetskog dana hrane, 16. oktobra, pod sloganom “Pravilna ishrana – ulaganje u budućnost”, u Predškolskoj ustanovi “Čili i Vili” održane su radionica i priredba “Zdrava hrana je važna da bi sva deca bila snažna”. Plan je da sutra bude održan defile dece kroz Gradsku tržnicu na... »
 Ritam grada Kg pre 1 dan












Oktobar se obeležava kao “Mesec pravilne ishrane”, sa ciljem skretanja pažnje javnosti da pravilna ishrana predstavlja jedan od najznačajnijih zdravstvenih resursa za očuvanje i unapređenje zdravlja. Ove godine “Svetski dan hrane”, 16. oktobar obeležava se pod sloganom: “Pravilna ishrana – ulaganje... »

Kako se u Kragujevcu obeležava Svetski dan hrane, 16. oktobar?

 iKragujevac pre 1 dan
















Oktobar se obeležava kao "Mesec pravilne ishrane", sa ciljem skretanja pažnje javnosti da pravilna ishrana predstavlja jedan od najznačajnijih zdravstvenih resursa za očuvanje i unapređenje zdravlja. Ove godine "Svetski dan hrane", 16. oktobar obeležava se pod sloganom: "Pravilna ishrana - ulaganje u budućnost", sa fokusom na smanjenje broja gladnih u svetu.
Institut za javno zdravlje Kragujevac u saradnji sa predškolskom ustanovom "Čili Vili", Gradskom tržnicom Kragujevac, Domom zdravlja Kragujevac, osnovnom školom "Mirko Jovanović", srednjom školom "Toza Dragović", srednjom... »

Нема коментара: