петак, 19. октобар 2018.

Lančani sudar zbog dima, jedna osoba poginula

Lančani sudar zbog dima, jedna osoba poginula

 Politika pre 1 sat
KRAGUJEVAC – Jedna osoba poginula je u lančanom sudaru koji se dogodio oko 13.00 sati na niškom autoputu kod skretanja za Batočinu, javljaju beogradski mediji. U sudaru su učestvovala tri teretna vozila, dva putnička automobila, kombi i pikap, a beogradski mediji navode da je do sudara došlo, jer... »

Lančani sudar zbog dima, jedna osoba poginula

 Dnevnik pre 10 sati














BEOGRAD: Na niškom auto-putu, dva kilometra posle isključenja za Kragujevac u smeru ka Nišu dogodio se danas lančani sudar u kome je učestvovalo više vozila.
KRAGUJEVAC: Jedna osoba poginula je u lančanom sudaru koji se dogodio oko 13.00 sati na niškom auto-putu kod skretanja za Batočinu, javljaju beogradski mediji.U sudaru su učestvovala tri teretna vozila, dva putnička automobila,... »

Ponovo lančani sudar na auto putu

 Ritam grada Kg pre 10 sati

Na auto-putu Beograd–Niš kod Kragujevca došlo je do lančanog sudara tri teretna vozila, dva putnička, kombija i pikap vozila. Kako je preneo RTS, jedna osoba je poginula. Saobraćaj je dva i po sata bio u prekidu. Sudar je, kako se navodi, izbio zbog dima koji se nadvio nad putem, nakon što je neko... »

Jedna osoba poginula na autoputu kod Batočine – obustavljen saobraćaj

RT Kragujevac pre 10 sati













Jedna osoba je poginula, a četiri lakše povređene, na auto-putu Beograd–Niš kod Kragujevca, gde je došlo do lančanog sudara tri teretna vozila, dva putnička, kombija i pikap vozila. Saobraćaj je bio obustavljen na dva kilometra od naplatne stanice Batočina, u smeru od Beograda ka Nišu sve dok brza... »

Stravični lančani sudar na auto-putu kod Kragujevca: Jedna osoba poginula, vatrogasci sekli zgužvani kombi u dimu zbog zapaljenog rastinja (foto)

Telegraf pre 10 sati
Jedna osoba je, nažalost, poginula
Na niškom auto-putu, 2 kilometra posle isključenja za Kragujevac u smeru ka Nišu, danas se desio lančani sudar u kome je učestvovalo više vozila. Jedna osoba je prevezena u Klinički centar Kragujevca, ali bez znakova života. Sudar je verovatno izbio zbog dima koji se... »

Lančani udes! Piroman koji je palio rastinje prevezen u KC Kragujevac sa opekotinama!

 iKragujevac pre 10 sati
Na auto-putu kod skretanja za Batočinu u smeru ka Nišu oko 13 časova u saobraćajnoj nezgodi učestvovala su tri teretna, dva putnička, kombi i pikap vozilo. Jedna osoba je poginula. A kako IKRAGUJEVAC nezvanično saznaje, piroman koji je palio vatru prevezen je u Klinički centar Kragujevac.
Osoba koja je zapalila vatru je iz Brzana. Kako se pretpostavlja, čovek je verovatno pokušao da gasi vatru, i zadobio je opekotine na nogama. Poginula jedna osoba u lančanom udesu kod Kragujevca! Saobraćaj obustavljen! Prevezen... »

Poginula jedna osoba u lančanom udesu kod Kragujevca! Saobraćaj obustavljen!

iKragujevac pre 10 sati
Na auto-putu Beograd–Niš kod Kgagujevca došlo je do lančanog sudara dva putnička vozila, kombija i dva kamiona. Jedna osoba je poginula. Saobraćaj u smeru ka Nišu je obustavljen.
Na auto-putu Beograd–Niš došlo je do lančanog sudara. Hitna pomoć je jednu osobu prevezla u Klinički centar "Kragujevac", međutim, bez znakova života. Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštili su da je na snazi obustava... »

Dim nad auto-putem, gomila smrskanih vozila, jedna osoba poginula (FOTO,VIDEO)

 Vesti online pre 10 sati
Na auto-putu Beograd–Niš kod Kragujevca došlo je do lančanog sudara tri teretna vozila, dva putnička, kombija i pikap vozila. Jedna osoba je poginula, a četiri su lakše povređene. Promet u smeru ka Nišu bio je obustavljen do 15.30, kada je jedna traka puštena u saobraćaj.
"Dim je bio takav da se nije videlo ništa na dva metra. Vozač u pikapu je usporio, ali je u njega udario šleper. Vozač kombija iz Beograda, koji je vozio laminat, je udario u šleper i stradao." Ovako za "Blic" priča Boban Jezdić,... »

Jezive scene stravičnog sudara kod Batočine (foto)

 Mondo pre 11 sati
Jedna osoba poginula je u lančanom sudaru koji se dogodio oko 13.00 sati na niškom autoputu kod skretanja za Batočinu.
Foto: TANJUG/NEMANJA TRNAVAC/bb U sudaru su učestvovala tri teretna vozila, dva putnička automobila, kombi i pikap, a sudar se najverovatnije dogodio jer su vozila uletela u gust dim koji se nadvio nad putem, nakon sto je neko... »

Tragedija zbog zapaljenog rastinja: Muškarac nastradao u lančanom sudaru (foto)

Večernje novosti pre 12 sati
Saobraćajna nesreća na auto-putu Beograd - Niš kod mesta Brzan. Paljenje strnjike kraj puta bilo kobno po vozača kombija
JEDNA osoba je poginula, a nekoliko njih je povređeno u lančanom sudaru koji se u četvrtak oko 13 časova dogodio na auto-putu Beograd - Niš, kod mesta Brzan, na desetom kilometru od Kragujevca. Prema nezvaničnim informacijama,... »

Jedna osoba poginula u lančanom sudaru na auto-putu kod Kragujevca

 RTS pre 14 sati
RTS: Jedna osoba poginula u lančanom sudaru na auto-putu kod Kragujevca
Na auto-putu Beograd–Niš kod Kragujevca došlo je do lančanog sudara tri teretna vozila, dva putnička, kombija i pikap vozila. Jedna osoba je poginula, a četiri su lakše povređene. Normalizovan saobraćaj koji je bio u prekidu više sati.
Na auto-putu Beograd–Niš oko 12.30 došlo je do lančanog sudara. Teško povređeni vozač kombija iz Beograda, prebačen je u kragujevački Klinički centar, međutim, bez znakova života. Četiri osobe su lakše povređene. "U Klinički... »

Stravične fotografije lančanog udesa: Vozači u šoku: Od dima se nije videlo ništa, čovek se kombijem zakucao u šleper i nije imao šanse

 Blic pre 15 sati
Dim je bio takav da se nije videlo ništa na dva metra. Vozač u pikapu je usporio, ali je u njega udario šleper. Kako saznaje "Blic, vozač kombija iz Beograda Jovan Štulić (19), koji je vozio laminat, je udario u šleper i stradao. Ovako za "Blic" priča Boban Jezdić, vozač šlepera koji jeučestovovao... »

"Kamion me je odbacio 10 metara": Jezivi snimci lančanog udesa na autoputu kod Kragujevca (video)

 Blic pre 15 sati
- Udario me je kamion i odbacio 10 metara, ali na sreću sam prošao nepovređen - rekao je za "Blic" Milinko Tadić, vozač pikapa koji je učestvovao u stravičnom udesu na autoputu Beograd-Niš kod Kragujevca. U udesu je poginula jedna osoba. Kako saznaje "Blic", u pitanju je vozač kombija Jovan Štulić... »

Haos na: Auto-putu Lančani sudar zbog gustog dima, poginuo mladić (19)

Blic pre 15 sati
Na niškom auto-putu, u blizini isključenja za Kragujevac kod Batočine u smeru ka Nišu, oko 13 sati danas došlo je do lančanog udesa u kome je učestvovalo sedam vozila. U lančanom sudaru jedna osoba izgubila je život. Kako saznaje "Blic", vozač kombija koji je poginuo je Jovan Štulić (19) i iz... »

Haos na autoputu: Palili strnjiku, izazvali tragediju!

 Mondo pre 15 sati
Muškarac poginuo na autoputu Beograd-Niš, u smeru ka Nišu, gde se dogodio lančani sudar kada su vozila uletela u gust dim nakon što je neko palio strnjike pored puta. Četvoro povređenih.
Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija Sudar se desio kada su vozači uleteli u gust dim zbog paljenja niskog rastinja pored autoputa. Hitna pomoć je jednu osobu prevezla u Klinički centar "Kragujevac", međutim, bez znakova života.... »

Opet lančani na auto-putu, vozila uletela u dim FOTO/VIDEO

 B92 pre 16 sati
B92: Opet lančani na auto-putu, vozila uletela u dim FOTO/VIDEO
Na auto-putu Beograd–Niš kod Kragujevca došlo je do lančanog sudara tri teretna vozila, dva putnička, kombija i pikap vozila.
Iz Kliničkog centra u Kragujevcu je za Prvu televiziju rečeno da je jedna osoba izgubila život. Četiri osobe su lakše povređene, a promet u smeru ka Nišu bio je obustavljen do 15.30, kada je jedna traka puštena u saobraćaj.... »

Jedna osoba poginula u lančanom sudaru na autoputu kod Batočine

 RTV pre 16 sati
RTV: Jedna osoba poginula u lančanom sudaru na autoputu kod Batočine
KRAGUJEVAC - Na auto-putu kod skretanja za Batočinu u smeru ka Nišu oko 13 časova u saobraćajnoj nezgodi učestvovala su tri teretna, dva putnička, kombi i pikap vozilo. U lančanom sudaru jedna osoba izgubila je život, potvrđeno je u kragujevačkom kliničkom centru.
Vozač koji je poginuo nalazio se u kombiju koji je u udesu praktično smrskan. Vatrogasci su sekli vrata kako bi izvukli nesrećnog čoveka iz vozila. U tom trenutku još je davao znakove života i hitno je prebačen u Klinički centar... »

Prvi snimci stravične nesreće kod Kragujevca: Ovako izgleda haos nakon užasnog sudara na niškom auto-putu (kurir TV)

 Kurir pre 16 sati
Na niškom auto-putu kod mesta Brzan, desetak kilometara od Kragujevca, desio lančani sudar u kome su učestvovala 3 kamiona, kombi i automobil. Kako saznajemo na licu mesta, do sudara je došlo zbog slabe vidljivosti usled dima izazvanog paljenjem strnjike pored puta. Nezvanično, kombi je zakačio... »

FOTO: Lančani sudar na autoputu kod Kragujevca, uzrok gust dim od spaljivanja rastinja

 Radio 021 pre 16 sati
Jedna osoba je poginula, a četiri su lakše povređene u lančanom sudaru na autoputu Beograd–Niš, kod Kragujevca.
Do sudara tri teretna vozila, dva automobila, kombija i pikapa došlo je oko 12.30 časova. Saobraćaj u smeru ka Nišu bio je obustavljen do 15:30h, kada je otvorena jedna traka. Udes je najverovatnije izazvao dim koji se širi sa... »

Stradao vozač kombija u lančanom sudaru u blizini Kragujevca (FOTO)

InfoKG pre 17 sati
Vozač kombija beogradskih registarskih oznaka poginuo je u lančanom sudaru koji se danas oko 13 časova dogodio na autoputu Beograd – Niš, kod mesta Brzan, na dva kilometra od naplatne rampe u Batočini, dok je povređeno četiri lica kojima je pomoć ukazana na licu mesta, nezvanično saznaje InfoKG. U... »

Jedna osoba poginula u lančanom sudaru na auto-putu

 N1 Info pre 17 sati
Na auto-putu Beograd–Niš kod Kragujevca došlo je do lančanog sudara tri teretna vozila, dva putnička, kombija i pikap vozila. Kako je preneo RTS, jedna osoba je poginula. Saobraćaj je dva i po sata bio u prekidu.
Sudar je, kako se navodi, izbio zbog dima koji se nadvio nad putem, nakon što je neko palio nisko rastinje. Četiri osobe su lakše povređene. Na licu mesta nalaze se vatrogasci i policija. Na internetu su se pojavile fotografije,... »

Povređena jedna osoba u nesreći na auto-putu ka Nišu

 Danas pre 18 sati
Na autoputu kod skretanja za Batočinu u smeru ka Nišu danas oko 13 časova u saobraćajnoj nesreći, u kojoj su učestvovala tri teretna, dva putnička, kombi i pikap vozilo, jedna osoba zadobila je teške telesne povrede i prevezena je u Klinički centar u Kragujevcu.
Saobraćaj na tom delu autoputa je obustavljen, a vozila se preusmeravaju na alterantivne putne pravce preko Batočine, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. Na licu mesta nalaze se vatrogasci i policija. Uviđaj je u... »

Najstrašnija scena danas sa srpskih puteva: Izgubljen život, smrskana vozila, izvija se gusti dim zbog upaljene strnjike (foto) (VIDEO)

 Telegraf pre 19 sati
U udesu je učestvovalo sedam vozila; kamioni, automobili, kombi i pikap
Jedna osoba je poginula u lančanom sudaru koji se dogodio oko 13 sati na niškom auto-putu kod skretanja za Batočinu. Ova fotografija smrskanih vozila najbolje oslikava koliko je sve ozbiljnija situacija na srpskim putevima usled... »

Dim nad auto-putem, gomila smrskanih vozila FOTO/VIDEO

 B92 pre 19 sati
B92: Dim nad auto-putem, gomila smrskanih vozila FOTO/VIDEO
Na snimcima koje je objavio portal ikragujevac vidi se da se nad auto-putem Beograd – Niš nadvio dim, kao i da je nekoliko vozila učestvovalo u udesu.
Prema podacima sa Guglovog satelita, kolona vozila je duga oko četiri kilometra. U sudaru su, kako javlja čitalac B92.net, učestvovali dva kamiona, više putničkih automobila i transportno vozilo, a do sudara je došlo kada su... »

Drama na auto-putu za Niš, dim izazvao lančani sudar: Palili strnjiku pa napravili karambol! Sudarila se 3 kamiona, nekoliko kola i kombi... Ima poginulih? (kurir TV)

Kurir pre 19 sati
Na niškom auto-putu kod mesta Brzan, desetak kilometara od Kragujevca, desio lančani sudar u kome su učestvovala učestvovala tri teretna, dva putnička, kombi i pikap vozilo. Do sudara je došlo kada su se, zbog slabe vidljivosti, sudarila 3 kamiona, automobil i kombi. Kombi je, kako smo saznali,... »

Jedna osoba teško povređena u nesreći na autoputu kod Batočine

Novi magazin pre 19 sati
Jedna osoba je teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu kod skretanja za Batočinu, u smeru ka Nišu, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.
Povređena osoba je prebačena u Klinički centar u Kragujevcu. Kako se navodi, nesreća se dogodila oko 13 časova a u sudaru su učestvovala tri teretna, dva putnička vozila, jedan kombi i pikap vozilo. Saobraćaj na ovom delu... »

Lančani udes na auto-putu kod Kragujevca! Uzrok nesreće gust dim od spaljivanja rastinja! (foto/video)

 iKragujevac pre 20 sati
KRAGUJEVAC - Na autoputu Beograd - Niš, na delu posle skretanja za Kragujevac i Kraljevo danas oko 13:15 došlo je do teškog lančanog sudara u kojem je učestvovalo dvadesetak vozila.
Lančani sudar u kojem su učestvovali kamioni, automobili i kombi dogodio se danas posle 12 časova na auto-putu, u blizini isključenja za Kragujevac u smeru ka Nišu. Prema prvim informacijama, sudar je izbio zbog dima koji se... »

Нема коментара: