четвртак, 2. август 2018.

Vučić: Moramo da gradimo stadion i u Kragujevcu


Stadion “Čika Dača” je razoren i uništen i moramo izgraditi stadion, i u Kragujevcu.
To je prilikom gostovanja u Novom jutru kod Dee i Sarape na Televiziji Pink izjavio predsednik Srbije, Aleksandar Vučić. On je gostujući na Televiziji Pink kazao da predstoje velike investicije u fudbal u čitavoj Srbiji. “Posle... »

Ulaganje u sport

 RT Kragujevac pre 14 sati

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je izgradnju Nacionalnog fudbalskog stadiona u Beogradu, ali i više stadiona u zemlji: Vranju, Leskovcu, Kraljevu, Loznici, Subotici i Kragujevcu. Za stadion Čika Dača, Aleksandar Vučić je izjavio da će biti razmotreno da li će se pristupiti rekonstrukciji... »

Leskovac i Vranje moraju da dobiju stadion a za niški je novac već izdvojen,izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je gostujući na Televiziji Pink kazao da predstoje velike investicije u fudbal u čitavoj Srbiji. “Posle velikih investicija u borilačke sportove, vaterpolo, odbojku,... »

Stadion “Čika Dača” je razoren i uništen i moramo izgraditi stadion, između ostalog, i u Kragujevcu. To je prilikom gostovanja u Novom jutru kod Dee i Sarape na Televiziji Pink izjavio predsednik Srbije, Aleksandar Vučić. “Moramo da gradimo Nacionalni fudbalski stadion, ali i više stadiona, u... »

Predsednik Srbije želi da naša država uloži u sport još više nego prethodnih godina
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se nada da će svi naši fudbalski klubovi koji se takmiče u Evrokupovima proći dalje, i Crvena Zvezda i Partizan, Radnički Niš i Spartak i da bi to bilo veoma važno za naš... »

Нема коментара: