четвртак, 2. август 2018.

Uzbuna: Nepozvani gosti u Kragujevcu


U kragujevačkom selu Kamenica prošle nedelje se pojavila mečka, a pretpostavlja se da je došla iz pravca Tare. U Lovačkom savezu Srbije kažu za Kurir da je poslednjih godina bilo primera da su se medvedi pojavili u Šumadiji, tačnije u selima duž Zapadne Morave.
Da se pojavi mečka u šumadijskim selima prava je retkost. Otuda ne čudi što je njena pojava izazvala haos ovih dana u selu Kamenica udaljenom dvadesetak kilometara od Kragujevca. Ovde ju je video Živojin Gavrilović, koji u ovom... »

U kragujevačkom selu Kamenica prošle nedelje se pojavila mečka, a pretpostavlja se da je došla iz pravca Tare. U Lovačkom savezu Srbije kažu za Kurir da je poslednjih godina bilo primera da su se medvedi pojavili u Šumadiji, tačnije u selima duž Zapadne Morave. Da se pojavi mečka u šumadijskim... »

Uzbuna u šumadiji: Mečka prošetala kragujevačkim selom

 Blic pre 17 sati
Da se pojavi mečka u šumadijskim selima prava je retkost. Otuda ne čudi što je njena pojava izazvala haos ovih dana u selu Kamenica udaljenom dvadesetak kilometara od Kragujevca. Ovde ju je video Živojin Gavrilović, koji u ovom selu dolazi povremeno u svoju vikendicu. - Bila je u centru sela,... »

Uzbuna kod Kragujevca! Mečka prošetala selom: Danima smo sedeli zaključani u kućama, nismo smeli ni do podruma!

 iKragujevac pre 19 sati
Da se pojavi mečka u šumadijskim selima prava je retkost..Otuda ne čudi što je njena pojava izazvala haos ovih dana u selu Kamenica udaljenom dvedesetak kilometara od Kragujevca.
Ovde ju je video Živojin Gavrilović, koji u ovom selu dolazi povremeno u svoju vikendicu. "Bila je u centru sela, stotinak metara od mene, nije mnogo velika, i otišla je gore prema šumi. Videli su ljudi sutradan da je iznad tog... »

Uzbuna kod Kragujevca! Mečka prošetala selom, meštani u panici: Danima smo sedeli zaključani u kućama, nismo smeli ni do podruma!

 Kurir pre 19 sati
Da se pojavi mečka u šumadijskim selima prava je retkost..Otuda ne čudi što je njena pojava izazvala haos ovih dana u selu Kamenica udaljenom dvedesetak kilometara od Kragujevca. Ovde ju je video Živojin Gavrilović, koji u ovom selu dolazi povremeno u svoju vikendicu. "Bila je u centru sela,... »

Нема коментара: