уторак, 11. новембар 2014.

Svojom umrlicom predstavio novu knjigu!

Foto: Telegraf


  Kragujevački pisac Ivan Tomić Mister (39) pozvao je sugrađane na književno veče i predstavljanje svoje nove knjige, ni manje ni više, nego svojom umrlicom!
Pisac je širi centar Kragujevca oblepio umrlicama koje su najpre šokirale one koji ga bar iz viđenja znaju ili poznaju njegov opus. Prve reakcije Kragujevčana bile su šok, a kada bi prišli bliže drvetu ili zgradi na kojoj je umrlica zalepljena, usledilo bi olakšanje, pa sočne psovke, na račun Tomića i njegove ideje.
Bilo kako bilo, pola Kragujevca već zna kada će i gde će Tomić predstaviti svoje delo.
- Obaveštavamo vas da će naš dragi Ivan Tomić Mister (1975- 2075) u četvrtak 13.11. 2014. u “Kutiji šibica” SKC Kragujevac, na sebi svojstven način predstaviti svoju novu knjigu najkraćih nadnadrealnih priča, kolaža, objekata i koječega, nazvanu “Tetrebi i karakuke“. Pozivamo vas da prisustvujete ovom nesvakidašnjem događaju. Obradovani: Nadrealistička umetnička grupa “Pola mačke” i ostala mnogobrojna čitalačka rodbina – piše na umrlici – pozivu.
Ivan Tomić Mister, umetnik iz Kragujevca, piše kratke priče i pesme. Do sada je objavio tri knjige, od kojih je najpoznatija “Bacanje majmuna u nesvest i druge misterije”.
Objavljivao je i u raznim časopisima, zbornicima, na umetničkim predmetima i na druge neformalne načine. Jedan je od osnivača nadrealističke umetničke grupe “Pola Mačke”.
(izvor - TELEGRAF)

Нема коментара: