понедељак, 11. фебруар 2008.

SMRT KINEZA U KG-U

KRAGUJEVAC - Kineski državljanin Jin Guangping (41) preminuo je u Kragujevcu u četvrtak ujutro i po nalogu istražnog sudije njegovo telo je prebačeno u Beograd zbog obdukcije.

- Telo Jin Guanpinga dovezeno je u kragujevačku bolnicu oko 4.30 sati. Na vratu je imao modrice sumnjivog porekla, zbog čega sam naložio obdukciju. Njegovo telo prebačeno je na Institut za sudsku medicinu - izjavio je istražni sudija Okružnog suda Slobodan Svilkić.
U toku dana stigao je izveštaj da je Jin Guanping preminuo od srčanog udara. Modrice na vratu potiču od reanimacije, i ni na koji način nisu uzročnik smrti Kineza.

Četvoročlana porodica Jin Guanpinga je u Srbiju došla pre dve godine. Sa suprugom i dvoje dece držao je u zakupu prodavnicu u ulici Kneza Mihajla, a i živeli su kao podstanari u Nenadovićevoj ulici. Gazdarica Radica kaže da su njeni podstanari izuzetno tihi i vredni:

- Dečak ima 15, a devojčica 17 godina, i svi su radili u obližnjoj prodavnici. Supruga je već drugi dan veoma potresena i u šoku. Samo za put treba im više hiljada evra, a za transport tela u Kinu 2.000 evra. Svu ušteđevinu su uložili u robu i sad ne znaju šta će - kaže Radica.


Нема коментара: