петак, 23. август 2019.

Stojković: Rok za izgradnju Centra za matične ćelije u Kragujevcu probijen za više od dve godine


Zašto dve godine kasni izgradnja Centra za matične ćelije u Kragujevcu

Politika ---  Genetičar Miodrag Stojković kaže da se u svetu značajno ulaže u 
centre za matične ćelije, dok je rok za završetak Centra u Kragujevcu 
probijen za više od dve godine. 
KRAGUJEVAC - Poznati genetičar Miodrag Stojković naveo je danas da se
u svetu… »

Danas --- Poznati genetičar Miodrag Stojković naveo je danas da se u svetu značajno ulaže u centre za matične ćelije, dok je rok za završetak Centra za matične ćelije u Kragujevcu „probijen za više od dve godine“. Kako je preneo portal „Ritam… »

Gradilište jedinstvene naučne ustanove u Jugoistočnoj Evropi zaraslo u korov -- Danas -- Juče je Bajer za milijardu dolara kupio ovdašnju (američku – 

prim. Z.R) firmu koja se bavi matičnim ćelijama, na svom Tviter nalogu napisao 
je najpoznatiji srpski genetičar i profesor na Fakultetu medicinskih nauka u 
Kragujevcu dr Miodrag… »

Stojković: Rok za izgradnju Centra za matične ćelije u Kragujevcu probijen za više od dve godine --- Novi magazin pre 17 sati -- Poznati genetičar Miodrag Stojković naveo je danas da se u svetu značajno ulaže u centre za matične ćelije, dok je rok za završetak Centra za matične ćelije u Kragujevcu "probijen za više od dve godine". Kako je preneo portal "Ritam grada"… »

Stojković: Rok za Centar za matične ćelije probijen za više od dve godine -- N1 Info -- Poznati genetičar Miodrag Stojković naveo je da se u svetu značajno ulaže u centre za matične ćelije, dok je rok za završetak Centra za matične ćelije u Kragujevcu "probijen za više od dve godine". Kako je preneo portal "Ritam grada" Stojković… »

Нема коментара: