уторак, 13. август 2019.

Novi Fiatov terenac mogao bi se proizvoditi u Srbiji


BEOGRAD – Globalni šef brenda Fiat Olivier Francois otkrio je da ta kompanija radi na porodičnom terencu sa sedam sedišta koji će se verovatno proizvoditi u Srbiji, objavio je danas italijanski internet portal Clubalfa.it. Ovaj krosover model će se… »

Novi Fiatov terenac mogao bi se proizvoditi u Srbiji

 RTV pre 1 sat
BEOGRAD - Globalni šef brenda Fiat Olivije Fransoa otkrio je da ta kompanija radi na porodičnom terencu sa sedam sedišta koji će se verovatno proizvoditi u Srbiji, objavio je danas italijanski internet portal Clubalfa.it. Ovaj krosover model će se… »

Novi Fijatov terenac mogao bi se proizvoditi u Srbiji

 Dnevnik pre 2 sata
BEOGRAD: Globalni šef brenda Fijat Olivije Fransoa otkrio je da ta kompanija radi na porodičnom terencu sa sedam sedišta koji će se verovatno proizvoditi u Srbiji, objavio je danas italijanski internet portal Clubalfa.it. Ovaj krosover model će se… »

Novi "fijat" sa sedam sedišta proizvodiće se u Kragujevcu

 RTS pre 1 sat
"Fijat" u Kragujevcu počeće sa proizvodnjom novog modela, prenose italijanski mediji. Navode da je reč o SUV modelu, a prvi primerci sa traka kragujevačke fabrike trebalo bi da se pojave 2021. godine. Specijalizovani italijanski portal… »

Blic: Fijat potvrdio da će se novi terenac sa sedam sedišta proizvoditi u Srbiji

Danas pre 2 sata
Globalni šef brenda Fijat Olivier Fransoa potvrdio je da kompanija planira da terenac na bazi „fijata tipo“ proizvodi u Kragujevcu, preneo je portal „Blic“, pozivajući se na italijanske medije. „Fransoa je potvrdio rad na porodičnom krosoveru… »

Novi Fijatov terenac možda će se proizvoditi u Srbiji

 Politika pre 1 sat
Globalni šef brenda Fijat Olivije Fransoa otkrio je da ta kompanija radi na porodičnom terencu sa sedam sedišta koji će se verovatno proizvoditi u Srbiji, objavio je danas italijanski internet portal Clubalfa.it. Ovaj krosover model će se verovatno… »

Fijat potvrdio: Novi terenac sa sedam sedišta proizvodiće se u Srbiji

 Blic pre 2 sata
Globalni šef brenda Fijat Olivier Fransoa potvrdio je nedavno pisanje "Blica" da kompanija planira da terenac na bazi "fijata tipo" proizvodi u Kragujevcu. "Fransoa je potvrdio rad na porodičnom krosoveru srednje veličine. Ovaj model će se verovatno… »

Нема коментара: