уторак, 18. децембар 2018.

Radnici kragujevačkog "Vodovoda" sklopili dogovor sa loklanom vlašću

Obustavljen jednodnevni štrajk













Radnici kragujevačkog JKP "Vodovod i kanalizacija", posle jednodnevnog štrajka izdejstvovali su od lokalnih vlasti povećanje plate. Posle razgovora sa gradonačelnikom Radomirom Nikolićem, predstavnici sindikata i poslovodstvo firme pronašli su model kako da zaradabude... »

Radnici kragujevačkog Vodovoda prekinuli štrajk

 N1 Info pre 1 sat
Štrajk zaposlenih u JKP "Vodovod i kanalizacija" Kragujevac, zbog niskih zarada, prekinut je jutros, posle postizanja sporazuma sa osnivačem preduzeća.
"Sindikat Nezavisnost, direktor Vodovoda (Nebojša Jakovljević) i gradonačelnik Kragujevca (Radomir Nikolić) potpisali su sporazum kojim će radnici dobiti solidarnu pomoć od 41.800 dinara. Sporazum predviđa da radnici šest meseci,... »


Pobeda štrajkača: Doplata do minimalca, niko ispod 27.000 RSD

 B92 pre 1 sat
B92: Pobeda štrajkača: Doplata do minimalca, niko ispod 27.000 RSD
Kragujevac -- Radnici kragujevačkog JKP "Vodovod i kanalizacija", posle jednodnevnog štrajka izdejstvovali su od lokalnih vlasti povećanje plate.
Posle razgovora sa gradonačelnikom Radomirom Nikolićem, predstavnici sindikata i poslovodstvo firme pronašli su model kako da zarada bude veća, a u skladu sa zakonom. Oni su se dogovorili da od januara naredne godine razlika u... »

Нема коментара: