петак, 30. новембар 2018.

Siemens izgradio fabriku kod Kragujevca, moguće zapošljavanje još 2.000 ljudi
















KRAGUJEVAC - U industrijskoj zoni Sobovica kod Kragujevca, nemački Siemens izgradio je fabriku za proizvodnju kompletnih aluminijumskih karoserija za putničke vagone, a prve isporuke namenjene su austrijskoj železnici, pišu današnje Novosti, prenosi Tanjug.

U toj fabrici, kako se navodi, uskoro kreće i proizvodnja delova za tramvaje. List napominje da nije mogao da dobije zvanične podatke o ovoj fabrici, ali saznaje da će poznati gigant, pored 500 postojećih radnika angažovanih... »

Simens izgradio fabriku kod Kragujevca

 RTV pre 21 sat
RTV: Simens izgradio fabriku kod Kragujevca
BEOGRAD - U industrijskoj zoni "Sobovica" kod Kragujevca, nemački "Simens" izgradio je fabriku za proizvodnju kompletnih aluminijumskih karoserija za putničke vagone, a prve isporuke namenjene su austrijskoj železnici, pišu današnje "Večernje novosti".
U toj fabrici, kako se navodi, uskore kreće i proizvodnja delova za tramvaje. List napominje da nije mogao da dobije zvanične podatke o ovoj fabrici, ali saznaje da će poznati gigant, pored 500 postojećih radnika angažovanih... »

Nemački "Simens" širi posao: Radna mesta za 2.000 ljudi u Šumadiji

Večernje novosti pre 22 sata
Nemački "Simens" izgradio pogon u industrijskoj zoni "Sobovica" kod Kragujevca. Posao za 2.000 radnika. Testiranje mašina za brzine od 320 kilometara na sat
U INDUSTRIJSKOJ zoni "Sobovica", kod Kragujevca, nemački "Simens" je izgradio fabriku za proizvodnju kompletnih aluminijumskih karoserija za putničke vagone, a prve isporuke ovih proizvoda namenjene su austrijskoj železnici. U... »

Bila vest decenije, nemački div završio fabriku u srcu Šumadije

 B92 pre 1 dan
B92: Bila vest decenije, nemački div završio fabriku u srcu Šumadije














U industrijskoj zoni "Sobovica" kod Kragujevca, nemački "Simens" izgradio je fabriku za proizvodnju kompletnih aluminijumskih karoserija za putničke vagone.

Prve isporuke namenjene su austrijskoj železnici, pišu današnje Večernje novosti. U toj fabrici, kako se navodi, uskoro kreće i proizvodnja delova za tramvaje. List napominje da nije mogao da dobije zvanične podatke o ovoj... »

Нема коментара: