уторак, 20. новембар 2018.

Epilog skandala u Kragujevcu: Suspendovan profesor

Epilog skandala u Kragujevcu: Suspendovan profesor

 B92 pre 16 sati
B92: Epilog skandala u Kragujevcu: Suspendovan profesor














Kragujevac -- Profesor Filološko-umetničkog fakulteta Ž. Đ. osumnjičen da je studentkinji mesecima slao neprimerene SMS poruke suspendovan je odlukom dekana tog fakulteta.

Ta suspenzija je na snazi do okončanja disiplinskog postupka pred Komisijom za disciplinsku i materijalnu odgovornost. U saopštenju objavljenom na sajtu tog fakulteta, navodi se da je ova visokoškolska ustanova preduzela i korake... »

Odluka dekana: Profesor iz Kragujevca suspendovan zbog nepristojnih poruka studentkinji

 Kurir pre 17 sati













Profesor Filološko umetničkog fakulteta Ž.Đ. osumnjičen da je studentkinji mesecima slao neprimerene SMS poruke suspendovan je odlukom dekana tog fakulteta do okončanja disiplinskog postupka pred Komisijom za disciplinsku i materijalnu odgovornost. U saopštenju objavljenom na sajtu tog fakulteta,... »

Profesor suspendovan zbog nepristojnih poruka studentkinji

 N1 Info pre 18 sati














Profesor Filološko umetničkog fakulteta (FILUM) Ž.Đ. osumnjičen da je studentkinji mesecima slao neprimerene SMS poruke, suspendovan je odlukom dekana tog fakulteta do okončanja disiplinskog postupka pred Komisijom za disciplinsku i materijalnu odgovornost.

U saopštenju objavljenom na sajtu tog fakulteta, navodi se da je ova visokoškolska ustanova preduzela i korake na izradi posebnog Pravilnika o prevenciji i zaštiti od polnog uznemiravanja. Fakultet, navodi se, najoštrije osuđuje... »

"Jutros sam bez gaćica": Suspendovan perverzni profesor iz Kragujevca koji je seksualno uznemiravao studentkinju

 Blic pre 20 sati













Profesor Filološko-umetničkog fakulteta u Kragujevcu Ž. Đ. (62), koji je studentkinji prve godine M. M. (20), slao uznemirujuće i lascivne poruke suspendovan je do okončanja disciplinskog postupka. Nakon prijave brucoškinje koja je mesecima unazad dobijala skandalozne poruke od profesora, reagovalo... »

Slučaj seksualnog uznemiravanja Kragujevac: Dekan suspendovao "bludnog" profesora

 Večernje novosti pre 23 sata
















Postupak protiv Ž. Đ. (62) sa Filološko-umetničkog fakulteta u Kragujevcu. Studentkinji navodno slao neprimerene SMS poruke. Na fakultetu inicirano hitna izrada pravilnika o polnom uznemiravanju

ODLUKOM dekana Filološko-umetničkog fakulteta u Kragujevcu (FILUM) Zorana Komadine, profesor ovog fakulteta Ž. Đ. (62) osumnjičen za seksualno uznemiravanje studentkinje M. M. (20), suspendovan je do okončanja disciplinskog... »

Нема коментара: